2013. július 1., hétfő

Van egy hely...

VAN EGY HELY... a találkozásoké és lehetőségeké. Kisnyalka idén is tárt karokkal vár, immár  a negyedik alkalommal: 2013. augusztus 5-10 között, minden nyitott szívű alkotó barátunkat. Hokata barátnőmmel ott leszünk... szoktuk is viccesen mondogatni, amikor belefogunk a szervezésbe: ha rajtunk kívül senki, mi ketten biztosan! Persze nagyon örülünk egy inspiráló eleven társaságnak, akikkel együtt nevetve alkothatunk, ízletes vega vacsorák mellett beszélgethetünk és jó pannonhalmi borokat kortyolva hallgathatjuk az élő jazz muzsikát. Mert a lehetőségek tárháza végtelen Kisnyalkán, ezt három alkalommal szerencsénk volt megtapasztalni, de biztosak vagyunk benne, tartogat számunkra  olyan élményeket, amiről álmodni sem merünk;-)  Ha kiváncsi természet vagy, akkor ezen a kis ablakon  át nézegethetsz a múlt pillanatképeibe.



VANNAK LEHETŐSÉGEK, mint...
-  egy hétig nettelenül élni az isten háta mögött, vagy ha jobban tetszik az isten színe előtt szabadon alkotni.
- találkozni MÁS alkotó emberekkel, megtapasztalni és elfogadni a  sokféleségünket és egy nagy öleléssel üdvözölni egymást.
- "ora et labora"... idehallatszik  a pannonhalmi szerzetesek mormolása, de mi szabadon alkotunk ezen a helyen minden kötöttség és kényszer nélkül.
- nincs program, de van lehetőség mindenre!!! Szándékosan nem részletezem, mert azzal már befolyásolnám/korlátoznám a bennetek felmerült lehetőségek tárházát.  Alkalmad nyílik saját stílusodban elmerülni, egymás inspirációja által, magadban új lehetőségeket felfedezni vagy akár egy teljesen ismeretlen irányban kisérlezetni.
- napi háromszori vegetáriánus étkezés...mindjárt itt is van egy találós kérdés: Ki lesz a konyhafőnök? No vajon ki?;-)
- a Pannonhalni Jazz Terasz koncertjére ellátogatni péntek este ( 2013. augusztus. 9. )

Ha úgy érzed, hogy szívesen eltöltenél egy hetet az alkotó táborban, akkor írj a colette.color@gmail.com címre!

Nincsenek megjegyzések: