2012. március 9., péntek

Két játék, két sorsolás

Néha saját dugámba dőlök. Ez a spontanitásos működésemnek köszönhető. Így esett az eset: egyik játékból szinte köszönés nélkül távoztam a másikba, egyet intve, hogy rögtön jövök:-) És most akkor megjöttem, mert nálam befejezetlen dolog nem maradhat, ez a magam elvárása magammal szemben, mert hogy szükségesek a jótékony keretek:-) Az időpontok tekintetében már sokkal rugalmasabb és engedékenyebb vagyok, de ha valamit elkezdek, azt be is fejezem, ha nem előbb, akkor utóbb. 


Az egyik játék számomra a rituálékról szólt. Azokról amelyeket már elfelejtettünk, de teremthetünk helyettük újat. A télnek a végét , a tavasz beköszöntét mi így ünnepeltük,  nagy közös sálkötéssel, kötőtűk zajkeltésével, modern busójárás módra:-) A közös megmozdulást nem kevesebb eredménnyel zártuk, mint hogy naptárilag beköszöntött a tavasz, és legalább van most mit a nyakunkra tekerni, az átlagosnál alacsonyabb hőmérsékletű napokon. Természetesen a sálak között megszületett a LEGHOSSZABB, LEGSZÍNESEBB, LEGEREDETIBB darab, valamelyik jelzővel minden beérkezett alkotás rendelkezik:-) Köszönöm, hogy velünk tartottatok, mert nincs annál fontosabb dolog, mint a közös kreatív alkotás! 




A kreatív csomagot pedig a 20. sorszámú kötős nyerte : ANGÉLA 
                                                                  Gratulálunk hozzá!


A másik játék színtere leginkább a facebookon a  colettecolor oldal volt. Ebben a kiváncsiságom vezérelt, hogy egy adott termék/márka promóciójánál mennyiben lehet mozdítani rajongókat, vagyis ha konkrétabb akarok lenni, akkor a gombnyomáson kívül ( amire a facebook treníroz bennünket ) hányan képesek többre! Nem voltak a számok tekintetében elvárásaim, nagyon örülök a sok lelkes résztvevőnek és annak hogy rendben zajlott le a játék, és a lelkesedésem töretlen abban a tekintetben, hogy nem csak a sokak által használt formulák életképesek... ha mi is úgy akarjuk. 55 lelkes rajongó küldte el a tavaszi kabátja képét, közülük került ki a z a szerencsés, aki most a 10.000 Ft-os vásárlási utalványnak örülhet. Ha kiváncsi vagy a többiekre és álomtáskáikra, akkor látogasd meg a játék albumát. Lesz folytatás, ennyit ígérhetek, de a jövő hétre szabadságoltam magam:-) 




2 megjegyzés:

Tünde írta...

Gratulálok a nyerteseknek, és szívből köszönöm a lehetőséget! :) Nagyon szépek lettek a sálak, baktusok mindenkinél, valóban. Remélem, lesz még hasonló megmozdulás. :)

Abile írta...

Gratulálok a szerencséseknek! Köszönjük a játékokat, ez mindig jó móka... :o)