2012. március 28., szerda

Éjszakai vásár!

Közhírré tétetik, hogy ma este 10 órakor nosztalgia vásár kezdődik a COLETTECOLOR oldalon, amibe nem éppen mostanság, de mindenképpen csakis és kizárólag a kezeim közül kikerülő termékek lesznek kaphatók KILÓRA!!! A kikiáltási ár, 10.000 Ft/kg. Mindebben segítségemre lesz egy matuzsálem mérleg, amivel súlyozom a portékákat. Nem mindennapi ajánlatokban fog bővelkedni a vásár, ezért felhívom a nagyérdemű közönség figyelmét, hogy minél többen legyenek jelen a nyitás időpontjában, A MAI NAPON ESTE 10 ÓRAKOR és barátaikat se hagyják a tv előtt:-) A zárás időpontját a nagyérdemű figyelmétől teszem függővé, de éjfélig biztosan nyitva leszek... ha szükséges tovább is, sőt a következő napokon megismételhetjük mindezt, de ennyire ne szaladjunk előre! SOK SZERETETTEL VÁROK MINDEN NÉZELŐDŐT, hiszen azokból lesznek a vásárlók:-)





4 megjegyzés:

Krizantám írta...

És akkor tessék mondani: a blogon lesz vagy a facebookon a licit, mert nem vagyok fenn a fércbúkon! Sajnálnám, ha emiatt lemaradnék valami jóról...

(Colette, kérhetnék valamit még? Jó lenne, ha átállítanád a blogbeállításokban, hogy kérni lehessen e-mail értesítőt a megjegyzésekről!
KicsiKató nagyon jól leírta itt:
http://kicsikato.blogspot.com/2012/03/internetes-okossagok-13-resz-kommentek.html
Így könnyebben menne a kommunikáció! Köszi előre is!)

Colette írta...

Ok, Kriszta, meg fogom nézni azt a beállítás dolgot, de most forró a drót a facebookon, és lehet ez mára a legszomorúbb hír, de nem tudom két helyen csinálni a mókát... még van két és fél órád, hogy regisztrálj és akkor nem maradsz ki semmiből... legfeljebb utána felé sem nézel:-)

holdragyogas írta...

Szia, Colette,

én sem vagyok fent a fészbukon, akkor most :(

Colette írta...

Akkor meglátjuk hogy sikerül ott, holnapra már megígértem a folytatást szintén oda ( facebook )... holnapra kigondolom, mivel kárpótolhatlak benneteket itt!